2

Well, I can't export anything, Premiere Pro or Media Encoder keep crashing.

Crashes are quite unexpected, after several minutes or several hours, without any explanations: "Adobe [--] stopped working".

Here is what I tried so far :

  • Gather all the medias in the same folder/sub-folders (nothing is on an other drive)
  • Reinitialize settings
  • Match sequence settings with imported videos settings
  • Pre-render effects (and use the pre-rendered files for export)
  • Copy-paste the whole sequence in a new one
  • Delete all cached medias
  • Render without encoding (raw)

Still crashing, always...

EDIT: rendering all the sequence also crashes. I'm currently trying to render in->out and expand progressively the area to render...

  • Even with very short comps, say, 1-2 seconds? – Gyan Mar 6 '16 at 18:59
  • Short export works fine. Tried 37 seconds – Yako Mar 6 '16 at 19:40
  • Have you tried setting the Mercury Rendering engine to software-only? Probably won't help. – Michael Tiemann Mar 6 '16 at 20:14
  • When reporting problems and seeking help, it's always useful to post basics of your working environment: hardware platform (including special hardware such as GPUs), OS platform, version number(s) of applications in question. – Michael Tiemann Mar 6 '16 at 20:15
  • I have an Intel Core 2 Duo @ 3 Ghz, with 8 GB of RAM (6 reserved to Premier), and an AMD Radeon HD 6900. – Yako Mar 6 '16 at 21:24

protected by Community Jan 29 '17 at 11:46

Thank you for your interest in this question. Because it has attracted low-quality or spam answers that had to be removed, posting an answer now requires 10 reputation on this site (the association bonus does not count).

Would you like to answer one of these unanswered questions instead?

Browse other questions tagged or ask your own question.