1

I am trying to get the HB CLI to run this command removing the framerate (as the default ATV2 is 30fps and in the UK that looks rubbish, I want it to use the source fps

./HandBrakeCLI -i DVD -o ~/Movies/movie.mp4 -e x264 -q 20.0 -a 1,1 -E faac,copy:ac3 -B 160,160 -6 dpl2,none -R Auto,Auto -D 0.0,0.0 --audio-copy-mask aac,ac3,dtshd,dts,mp3 --audio-fallback ffac3 -f mp4 -4 -X 1280 -Y 720 --loose-anamorphic --modulus 2 -m --x264-preset medium --h264-profile high --h264-level 3.1

This is the default I changed the Bold well removed it

./HandBrakeCLI -i DVD -o ~/Movies/movie.mp4 -e x264 -q 20.0 -r 30 --pfr -a 1,1 -E faac,copy:ac3 -B 160,160 -6 dpl2,none -R Auto,Auto -D 0.0,0.0 --audio-copy-mask aac,ac3,dtshd,dts,mp3 --audio-fallback ffac3 -f mp4 -4 -X 1280 -Y 720 --loose-anamorphic --modulus 2 -m --x264-preset medium --h264-profile high --h264-level 3.1

but it doesn't seem to work, I don't know if I have missed something, any help would be useful

1

figured it out by the looks of it

{{{ ./HandBrakeCLI -i DVD -o ~/Movies/movie.mp4 -e x264 -q 20.0 -a 1,1 -E faac,copy:ac3 -B 160,160 -6 dpl2,none -R Auto,Auto -D 0.0,0.0 --audio-copy-mask aac,ac3,dtshd,dts,mp3 --audio-fallback ffac3 -f mp4 -4 -4 -X 1280 -Y 720 --decomb --loose-anamorphic --modulus 2 -m --x264-preset medium --h264-profile high --h264-level 4.1 }}}

I was missing the {{{ }}} which there was nothing about in the manual unless I missed it

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.